More

  Verkkopelien kohtaamat vaikeudet

  Pelialalla on omat vaikeutensa. Tämän seurauksena on tärkeää oppia niistä mahdollisimman paljon menestyksekkäimpien ratkaisujen toteuttamiseksi.

  Uhkapelien demografia

  Yksi asia on varma: uhkapeli on kehittynyt merkittävästi viime vuosina. Mutta mikä on tarkalleen muuttunut? Kuinka ihmiset pelaavat ja kuka pelaajat ovat esimerkiksi. Vuoteen 2020 mennessä nuorempien vuosituhannen vuosien ja joidenkin Gen Z -jäsenten ennustetaan edustavan lähes puolta kaikista pelaajista (40 prosenttia).

  Ei ole yllättävää, että nämä nuoret pelaajat (ikä 18-21) yleensä panostavat verkossa, enimmäkseen matkapuhelimillaan. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että vanhempi sukupolvi on kokonaan luopunut rahapelikäytännöistään. Yli 60-vuotiaat pelaajat sijoittavat nyt yli kaksi kertaa enemmän kuin vuosikymmen sitten.

  Petostentorjuntatoimenpiteet

  Valitettavasti verkkopelien suosion kasvaessa myös tietoverkkorikollisuus kasvaa. Tämän seurauksena asiakkaat voivat rekisteröityessään hankkia tilin online-rahapelisivustolta, että heidän luottamukselliset henkilökohtaiset tietonsa vaarantuvat.

  ThreatMetrix Gaming and Gambling Cybercrime Study -tutkimuksen mukaan yksi kaikista 20 uudesta verkkouhkapelitilistä on väärennös. Bottihyökkäykset puolestaan ​​muodostavat lähes puolet päivittäisestä uhkapeliliikenteestä ruuhka-aikoina.

  Yllättäen online-uhkapelien vaarallisin piirre on rekisteröinti- ja tilinmuodostusprosessi, joka tapahtuu asiakkaan matkan alkaessa.

  Tämän vuoksi on tärkeää puhua maksuprosessorisi kanssa heti ja tiedustella käytettävissä olevista ominaisuuksista, jotta voit suojata yritystäsi ja asiakkaidesi luottamuksellisia tietoja petoksilta.

  Petosten torjunta niiden tapahtumisen jälkeen ei ole läheskään yhtä onnistunutta kuin niiden ehkäiseminen, minkä vuoksi on tärkeää löytää maksuprosessori, joka ymmärtää toimialasi ainutlaatuiset vaatimukset ja osaa ottaa käyttöön hienostuneet huijaussuodattimet, jotka voivat erottaa luotettavasti asiakkaita huijareilta.

  Toisaalta petostentorjuntamitalin petostentorjuntasuodattimista voi tulla liian herkkiä, mikä johtaa matalampaan maksujen hyväksymisasteeseen, matalampiin tapahtumiin ja tyytymättömiin asiakkaisiin.

  Tämä on myös pidettävä mielessä mobil casino online, varsinkin jos sinulla on online-uhkapelikaupan tili, koska todennäköisesti näet suuria muutoksia maksumäärässä lyhyessä ajassa, jolloin kaupankäyntitilisi on vaarassa merkitä väärin vilpillisestä toiminnasta.

  Kaupankäyntitilisi jäädytetään automaattisesti, jos näin tapahtuu, mikä tarkoittaa, että asiakkaasi eivät pysty suorittamaan tapahtumia ja et voi harjoittaa liiketoimintaa.

  Tämän ongelman välttämiseksi varmista, että maksuprosessorisi kykenee toteuttamaan älykkäitä, automatisoituja petostentorjuntasuodattimia, jotka ovat riittävän tarkkoja merkitsemään vain 100-prosenttisesti petolliset tapahtumat. Tämä auttaa suojaamaan myyntivirtasi varmistamalla, että kaikki lailliset asiakkaasi suorittavat maksuprosessin sujuvasti.

  Lainsäädäntö ja sääntelysäännöt

  Euroopan online-pelimarkkinat ovat merkittävimmät, ja niiden osuus liikevaihdosta on lähes puolet. EU: lla kokonaisuutena ei kuitenkaan ole yhtä yleistä verkkopelaamista sääntelevää politiikkaa, minkä vuoksi kukin EU: n jäsenvaltio on vastuussa omasta näiden toimintojensa sääntelystä.

  Tällä varmistetaan, että verkkopelikauppiaiden on pysyttävä mukana alueellisten markkinoidensa muutoksissa sen varmistamiseksi, että heidän noudattamansa säännöt eivät vanhene. Esimerkiksi Iso-Britannian ja Ranskan kauppiaiden, jotka haluavat harjoittaa verkkouhkapeliyritystään kyseisissä maissa, on hankittava kotimainen toimilupa.

  Verkkopelaamistilejä koskevissa säännöissä EU: n jäsenvaltioissa on kuitenkin joitain yhteisiä piirteitä. Tämän alueellisen yrityksen tiukimmat lait koskevat tuntevat asiakkaasi (KYC) ja rahanpesun torjuntaa (AML) koskevia säännöksiä.

  Tämän seurauksena jokainen online-uhkapeli-asiakas on tunnistettava selvästi, jotta kauppiaat ja lunastajat voivat määrittää rahanpesun ja muun tiliinsä liittyvän rikollisen toiminnan riskin.

  Lisäksi siitä huolimatta, että Yhdysvallat on suvereeni kansakunta, online-uhkapelejä koskevat säännöt vaihtelevat osavaltioittain. Esimerkiksi suurimmalla osalla Yhdysvaltoja on ollut laitonta lyödä vetoa urheilusta vuodesta 1992 lähtien.

  Suurin osa ei kuitenkaan tarkoita mitään, ja vedonlyönti on edelleen laillista joillakin lainkäyttöalueilla, mukaan lukien New Jersey, Nevada ja Delaware. Verkkopelaamisen kauppiaan velvollisuus on kuitenkin pysyä ajan tasalla kaikista heidän liiketoimintaansa vaikuttavista lain muutoksista.

  Latest articles

  Related articles