Reaaliaikaiset verkkopankkitalletukset

Kuten useammat NettiArpa.comin pelaajista tietävät, olemme lähes alusta saakka tarjonneet Reaaliaikaisia verkkopankkitalletuksia.

Tämä siis tarkoittaa, että pelaajamme pystyvät tekemään talletuksia lähes reaaliajassa ja käyttäen omia verkkopankkitunnuksia. Tämä on ehdottomasti nopein ja kätevin tapa tehdä talletuksia sillä järjestelmämme tukee lähes kaikkia suomalaisia pankkeja. Samalla tämä on myös ehdottomasti turvallisin tapa, sillä et tällöin luovuta pankkikorttitietojasi lainkaan! Kaiken kaikkiaan kyseinen maksutapa on lähestulkoon sama kuin mitä suositut suomalaiset verkkokaupat kuten Verkkokauppa.com ja Anttila käyttävät. Alta löydät lyhyen ohjeen tätä maksumenetelmää varten.

Reaaliaikaista verkkopankkia pääset käyttämään valitsemalla "Verkkopankki" vaihtoehdon talletusta tehdessäsi. Pääset tämän jälkeen valitsemaan talletettavan summan sekä mahdollisen bonuskoodin. Seuraavaksi järjestelmämme näyttää sinulle varmistussivun josta käy selville talletettava summa sekä siirron viitenumero. NettiArpa.comin Reaaliaikaiset verkkopankkisiirrot ovat toteutettu Euteller maksujärjestelmää käyttäen, älä siis hätäile kun avautuvassa sivussa mainitaan Euteller :). Klikkaamalla "Jatka" -nappia pääset valitsemaan pankkisi, jonka jälkeen sinun tulee kirjautua pankkisi järjestelmään pankilta saaduilla tunnuksilla, tässä vaiheessa seuraat pankkisi antamia ohjeita ja talletus on piakkoin tehty!

Huom! Muista klikata "Palaa myyjän palveluun" linkkiä kun olet vahvistanut maksun

Ensimmäisen talletuksesi yhteydessä saat automaattisesti bonuksen (100% aina 200€ saakka), mikäli et kuitenkaan halua sitä niin ilmoitathan asiasta asiakaspalveluumme ENNEN kuin rupeat pelaamaan talletetuilla rahoilla ja mieluimmin jo ennen talletusta. Mikäli törmäät ongelmiin talletusta tehdessäsi, älä epäröi ottaa yhteyttä NettiArpa.comin asiakaspalveluun!