Karkauspäivän ekstra-edut!

Karkauspäivän ekstra-edut!

Karkauspäivänä on aika tasoittaa puntit, ainakin ajan kanssa. Juhlistaaksemme tätä erityistä ja harvinaista päivää, annamme kaikille asiakkaillemme mahdollisuuden napata 29 ylimääräistä ilmaispyöräytystä helmikuun 29. päivä.

Karkauspäivän ilmaispyöräytykset

Karkauspäivähän ei liity mitenkään karkaamiseen, kuten varmasti kaikki meistä tietävät, vaan siinä on kyse ajan tasaamisesta. Tämä ajantasaaminen tapahtuu joka neljäs vuosi. Karkauspäivään liittyy myös hassuja uskomuksia, joista mainittakoon esimerkkinä se, että tänä kyseisenä päivänä naiset voivat oikein luvan kanssa kosia. Kannattaa ottaa vaari tästä, jos sinun mörököllisi takeltelee ratkaisevien sanojen sanomisessa ;)

Nettiarvassa karkauspäivää taas juhlistetaan hieman toisin kuin kosimalla ja kaikilla asiakkailla on mahdollisuus saada itselleen 29 ylimääräistä ilmaispyöräytystä tänä kyseisenä päivänä.  Ilmaispyöräytysten saaminen on todellakin helppoa, sillä saat ne karkauspäivänä tehdyn ensimmäisen talletuksesi yhteydessä. Eli, selvennettäköön vielä, päivän ensimmäisen talletuksen yhteydessä. Näppärää, eikö totta?

Siirry tästä pelaamaan ->>

Uusi asiakas?

Mikäli et ole vielä rekisteröitynyt Nettiarvan asiakkaaksi, niin nyt todella hyvä aika siihen. Asiakkaaksemme rekisteröityminen vie vain muutaman minuutin. Uutena asiakkaanamme olet oikeutettu saamaan: 

  • 5 euroa ilmaista pelirahaa
  • 100% bonus ensimmäiselle talletukselle aina 500€ asti.

Viiden euron ilmainen peliraha on käytettävissä missä tahansa pelissä jota haluat pelata. Maksimi bonusrahasumma minkä voit saada, on puolestaan 500€. Eli, talletat 500€, saat 500€ ylimääräistä pelirahaa käyttöösi!

Avaa pelitilisi nyt!

Nettiarvan pelit myös mobiilissa

Olethan tietoinen siitä, että Nettiarvan suosikkipelit ovat pelattavissa myös mobiililaitteella? Mikä parasta, sinun ei tarvitse ladata mitään erillistä sovellusta nauttiaksesi näistä peräti yli 60 huikeasti toteutetusta pelistä. Klikkaa ainoastaan mobiililaitteesi selain auki ja kirjoita osoiteriville www.nettiarpa.com ja hauskuus voi alkaa. Näin pelit ovat pelattavissa, milloin ja missä vain!

Mobiilipelivalikoimasta löytyy useita erilaisia arpoja, kuten suositut VIP Black ja Diamond Duet nettiarvat. VIP Black arpa on samantapainen kuin suomalaisten arpaystävien suosima Ässä arpa. Diamond Duet nettiarpa sisältää puolestaan huikea päävoiton, joka on suuruudeltaan peräti 500.000 euroa!

Arpojen lisäksi valikoimasta löytyy useita näyttävästi toteutettuja videokolikkopelejä, joista mainittakoon vaikkapa legendaariseen rock-yhtyeeseen perustava Guns N´ roses kolikkopeli. 

Testaa mobiilipelit jo tänään!