Etuisuudet ja kampanjat

Jääkiekon MM-kisojen bonustarjoukset!
Nauti Aikalisäbonuksesta päivittäin

Jokainen tarvitsee aika ajoin aikalisän, eikö totta? Nyt sinulla on mahdollisuus ottaa aikalisä joka päivä ja napata samalla 30% ylimääräistä pelirahaa päivän ensimmäisen talletuksen yhteydessä.

Tässä ei ole mitään koiraa haudattuna, sillä sinun tarvitsee ainoastaan tehdä päivän ensimmäinen talletus klo. 18.00 – 20.00 välisenä aikana, käyttäen bonuskoodia FIN30 ja 30% ylimääräistä napsahtaa pelitilillesi tästä hyvästä.

Microgamingin jännittävät peliuutuudet
Break Away – Lätkäpeli vailla vertaa!

Jos jääkiekko on se juttu, joka saa sinut syttymään, niin pidä varasi, sillä pelaamalla tätä peliä voit huomata olevasi ilmi liekeissä! Break Away on fantastinen peli, jonka joka elementti suorastaan huokuu lätkää.

Ei perinteisiä voittolinjoja

Karkauspäivän ekstra-edut!

Karkauspäivänä on aika tasoittaa puntit, ainakin ajan kanssa. Juhlistaaksemme tätä erityistä ja harvinaista päivää, annamme kaikille asiakkaillemme mahdollisuuden napata 29 ylimääräistä ilmaispyöräytystä helmikuun 29. päivä.

Nettiarpa myös Facebookissa

Nettiarvan löytyy myös sosiaalisesta mediasta! Tykkäämällä meidän Facebook sivustamme pääset lukemaan viimeisimmistä peliuutuuksista, saat ensimmäisenä tietoa kampanjoistamme ja mikä parasta pääset osallistumaan ainutlaatuisiin kilpailuihin sekä arvontoihin!

Sochi kampanja

Suomelle olympiakulta oli mahtava uutinen ja juhlistamme sitä Nettiarpa.comissa arvonnalla jossa jaossa 3000€.

Kampanja alkaa 21.2.2014 klo. 09.00 ja on kestää 48 tuntia, päättyen 23.2.2014 klo 09.00. Osallistuminen on todella helppoa:

spiderman-revelations Tänään syyskampanjamme päivän peli on suuren suosion saavuttanut Spiderman-hedelmäpeli. Oletko sinä sellainen pelaaja, joka haluaa lähteä tavoittelemaan isoimpia mahdollisia voittoja? Spiderman on tällöin oikea valinta, sillä pelissä on mukana jatkuvasti kasvava jättipotti, summa joka kasvaa usein päätä huimaavaksi.

mythic_maiden-blog Eihän sinulta ole jäänyt huomaamatta mahtava syyskampanjamme? Osallistuminen ja voittaminen on todella helppoa! Osoitteessa www.nettiarpa.com/pelikalenteri voit tarkistaa päivän pelin.

robin-hood-blogi

Uusien voittajien lisäksi meillä on muitakin hyviä uutisia, sillä viimeviikolla valikoimamme laajentui viidellä erittäin laadukkaalla hedelmäpelillä! Uutuuspelit ovat erittäin taitavasti toteutettu, niin graafisesti kuin äänisuunnittelunkin puolesta. Huikeat 3D-animaatiot ja miellyttävät taustamusiikit/äänet saavat sinut viihtymään pelien lumossa varmasti tunteja!

Päivittäin, siis joka ikisenä päivänä aina marraskuun viimeiseen päivään asti, jaamme 1000€ palkintorahoina kaikkien päivän peliä pelanneiden asiakkaidemme kesken. Tämä tarkoittaa siis sitä, että uusia voittajia syntyy päivittäin. Sinäkin voisit olla yksi heistä! Lähde siis jo TÄNÄÄN tavoittelemaan omaa osuuttasi kampanjapotista osoitteessa: http://www.nettiarpa.com/.

Voimme ylpeinä esitellä huikean syyskampanjamme ensimmäiset onnelliset voittajat: Micheal.D 500€, Päivi.H 300€ ja Gabriela.B 200€.

Voittajat arvottiin suosittua Starburst-uutuuspeliämme pelanneiden asiakkaiden keskuudesta. Kampanjaan osallistuminen on todella helppoa ja nopeaa, talleta, tarkista päivän peli pelikalenterista: www.nettiarpa.com/pelikalenteri ja lähde pelaamaan. Tuota ei voine väittää monimutkaiseksi?

gonzoqNettiturnauksemme lähti käyntiin tänään klo 10.00, pelinä juurikin Gonzo's Quest. Turnaus jatkuu aina huomiseen aamuun klo. 10.00 asti, joten mukaan kerkeää vielä! Palkintorahoja turnauksessa jaetaan yhtensä 1000€. Voittaminen on todella helppoa, koska peräti 10 parasta palkitaan!

voita-apple-tuotepaketti Nyt kannattaa osallistua syyskampanjaamme jossa kolme onnekasta voittaa Applen  tuotepaketin. Jokainen tuotepaketti sisältää Apple iPad mini 16GB Wi-Fi multimedialaiteen sekä  Apple iPhone 16GB multimediapuhelimen.

nettiarpaOnko töissä kiireitä? Hartiat yhtä jumissa, kun liikenne pahimpaan ruuhka-aikaan kehä kolmosella? Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa yleellinen hemmotteluloma kahdelle henkilölle Naantalin kylpylässä. Hemmotteluloman arvontaan osallistuvat automaattisesti kaikki heinäkuun aikana Nettiarpa.com sivuston asiakkaaksi rekisteröityneet pelaajat.

Voita kesäjopo tai Mopo! Nettiarvan kesäkuun kampanjaOsallistu Nettiarvan kuumaakin kuumempaan kesäkampanjaan ja voita itsellesi upouusi Jopo klassikko polkupyörä tai juuri pakasta vedetty kesämopo!

Voita liput kahdelle jääkiekon MM-kisojen ratkaisupeleihinOsallistu Nettiarvan 2.5 - 14.5.2013 välisenä aikana järjestämään Jääkiekon MM-kisa kampanjaan ja voit voittaa itsellesi ja kaverillesi MM-kisamatkan!

facebook-cover---fin

Pääsiäisen kunniaksi jaamme pääsiäisviikonloppuna (29. - 31.3.2013) hieman ylimääräistä rahaa. Mikä parasta pääset valitsemaan pääsiäisyllätyksesi aivan itse. Tarjoamme kolme erilaista yllätystä:

Viime perjantain "Perjantai-illan huuma" - kolikkopeliturnauksen voittajat ovat nyt selvillä. 1000 euron palkintopotti jakautuu voittajien kesken  seuraavanlaisesti:

Pages