Microgamingin jännittävät peliuutuudet

Microgamingin jännittävät peliuutuudet

Break Away – Lätkäpeli vailla vertaa!

Jos jääkiekko on se juttu, joka saa sinut syttymään, niin pidä varasi, sillä pelaamalla tätä peliä voit huomata olevasi ilmi liekeissä! Break Away on fantastinen peli, jonka joka elementti suorastaan huokuu lätkää.

Ei perinteisiä voittolinjoja

Break Away videokolikkopelin erityisyyttä lisää se, ettei siinä ole perinteisiä maksu-/voittolinjoja. Älä huoli, voittomahdollisuudet eivät vähene tämän takia, vaan päinvastoin ne kasvavat suorastaan räjähdysmäisesti. Tarjolla ei ole yhtä, viittä, yhdeksää, 20 tai 50 voittotapaa, vaan peräti 243 erilaista tapaa voittaa! Huikeaa, eikö totta?

Jäätäviä erityisominaisuuksia

Tämä lätkäpeli ei jätä ketään kylmäksi erikoisominaisuuksiensa puolesta. Pelistä löytyvät toki normaalit Wild (jokeri) ja Scatter (hajavoitto) merkit, mutta nämä ovatkin peruskauraa jotka bongaat useimmista pelistä. Mutta mitä muista peleistä ei ihan heti löydy, ovat: Rolling Reels, Smashing Wilds ja Stacked Wilds ominaisuudet. Rolling Wilds ominaisuuden avulla voit napata voittosi kymmenkertaisena, kun taas Smashing Wilds voi kirjaimellisesti luistella eteesi milloin vain. Smashing Wilds ominaisuudessa lätkäpelaaja lämäisee yhden satunnaisen kiekon Wild merkeiksi ja kuten saattaa arvata, tämä voi poikia muhkeita voittoja! Stacked Wildeista pääset puolestaan nauttimaan Break Away wildien osuessa kiekoille 3,4 tai 5.

Rahakkaat ilmaispyöräytykset

Voipi sanoa, että kaikista huippupelejä yhdistää yksi asia, eli ilmaispyöräytykset! Break Away peli ei ole tässä suhteessa poikkeus, mutta kenties siinä, että voit saada käyttöösi jopa 25 ilmaispyöräytystä. Ilmaispyöräytykset ansaitaan saamalla vähintään kolme Free Spins merkkiä, jonka jälkeen pääset nauttimaan ilmaisista kierroksista. Mahtavinta näissä ilmaispyöräytyksissä on, että niiden aikana saamasi voitot maksetaan sinulle 10 kertaisena!

Lämää kiekko ylämummoon nyt!

Mermaid´s Millions – Vedenalaista aarteenetsintää

Mermaid´s Millions on pirtsakasti toteutettu videokolikkopeli, jonka värikäs olemus saattaa jopa shokeerata mustanharmaaseen tottuneen pelaajaan. Mermaid´s Millions käyttää samaa pelikonetta kuin monien pelaajien rakastama menestyskolikkopeli nimeltään Tomb Raider. Lara Croftin sijasta tässä pelissä pääosaa näyttelee merenneito ja vedenalaiset aarteet!

Klassinen kolikkopeli 

Mermaid´s Millions on viidellä kiekolla ja 15. voittolinjalla varustettu klassinen videokolikkopeli, joka sopii niin matti meikäläisen kuin hieman jo Kroisoksemman kukkarolle. Pelissä käytettävän panoksen suuruuden voi nimittäin määrittää alkaen yhdestä centistä, aina euroon per voitto-/panostuslinja. Tämä tarkoittaa siis, että pelattaessa kaikilla 15-voittolinjalla, yhden kierroksen hinnaksi voi määrittää jopa niin vähän kuin 15 centtiä ja toiseen ääripäähän mentäessä peräti 15 euroon per pyöräytys!

Kolme erikoismerkkiä

Tässä vedenalaisessa herkkupelissä on periaatteessa ainoastaan kolme erikoismerkkiä ja ne ovat: 

  1. Wild -merkki 
  2. Scatter, eli hajavoittomerkki
  3. Aarrearkku

Wild -merkki luonnollisesti korvaa minkä tahansa muun merkin, paitsi ei hajavoittomerkkiä, voittolinjaa muodostettaessa. Eli, merkki toimii periaatteessa jokerimerkkinä.

Scatter -merkki puolestaan avaa tien ilmaispyöräytyksiin. Saa vähintään kolme hajavoittomerkkiä ja pääset rentoutumaan hetkeksi ilmaispyöräytysten parissa.

Aarrearkku on tie merenalaisiin rikkauksiin, sillä saatuasi vähintään kolme aarrearkku voittolinjalle avautuu Treasure bonusominaisuus. Tässä bonuspelissä pääset avaamaan, joko 3, 4 tai viisi esinettä/arkkua, riippuen siitä, kuinka monta aarrearkkua sait voittolinjalle. 

Aloita aarteenetsintä nyt!

Alaskan Fishing – Kalasta voitot kotiin

Kalastuksen ystävien toiveisiin on vastattu, sillä nyt Nettiarvan valikoimista löytyy kalastuspeli nimeltään Alaskan Fishing. Pelin kalastusvedet löytyvät Alaskasta, kuten nimikin jo paljastaa. Nyt sinulla on siis mahtava tilaisuus vetäistä oikein jättisaalis Alaskan kalaisista vesistä!

Ei perinteisiä voitto-/maksulinjoja

Kaikkihan tietävät, että kalastaminen on varsin rentouttavaa puuhaa ja saadessasi kunnon virtuaalikalasaaliin, unelmasi voivat kirjaimellisesti toteutua. Alaskan Fishing videokolikkopeli on omiaan lisäämään rentoutta, sillä sinun ei tarvitse koko ajan vahdata voittolinjoja, koska niitä ei ole. Sen sijaan tarjolla on 243 erilaista tapaa voittaa!

Erinomaiset panostusmahdollisuudet

Kuten kaikki tiedämme, jotkin peleistä ovat liian kalliita pelattavaksi ja joissakin peleissä ei taas voi panostaa riittävästi. No, Alaskan Fishing pelissä ei ole tätä pelkoa, sillä vaikka käytettävän panoksen suuruuden voi määrittää alkaen yhdestä centistä, ainoastaan viiteen centtiin saakka, niin panosta voi nostaa valitsemalla jopa 10 kolikkoa per linja! Eli, halvimmillaan voit pelata kierroksen maksimivoittotavoilla 30 centin hintaan ja kalliimmillaan 15 euron hintaan!

Erikoismerkit ja -ominaisuudet

Alaskan Fishing kalastuspelistä löytyvät luonnollisesti perinteiset merkit, kuten Wild (jokeri) ja Scatter (hajavoitto). Tämän lisäksi pelissä on kaksi mainiosta ominaisuutta, jotka ovat jakautuvat kerroin ominaisuus ja bonuspeli. Jakautuvat kerroin ominaisuuden avulla voittosi nousevat aivan eri tasolle. Bonuspelistä voit puolestaan voittaa jopa 121 500 euroa!

Suuntaa kohti kalavesiä nyt!

What a Hoot – Pöllöt pelissä

What a Hoot on teemaltaan todella hauska, sillä tämän kolikkopelin sankareita ovat bilettävät pöllöt! Tässä pelissä pääosaa näyttelevät siis pöllöt, joiden nimet ovat: Barney, Charlie ja Darryl. Näitä pöllöjä ei kannata dissata heidän hieman vinksahtaneen olemuksensa vuoksi, sillä he voivat tuoda mukanaan muhkeita voittoja!

Perinteinen kolikkopeli

What a Hoot on klassinen kolikkopeli, jossa on selkeät voittolinjat. Tässä viisikiekkoisessa pelissä on ainoastaan yhdeksän voittolinjaa ja viisi kiekkoa/rullaa. Pelissä käytettävän panoksen suuruuden voit määrittää alkaen 15 centistä, aina viiteen euroon per voittolinja. Maksimivoitto yhtä linjaa kohden on todellakin kohtuullisen herkullinen, sillä se on suuruudeltaan 5000 kolikkoa!

Pöllöt pelissä, testaa nyt!

Upeita etuja uusille pelaajille

Jos et ole vielä avannut pelitiliä Nettiarpa.com sivustolle, niin tässä kaksi huikeaa syytä:

  1. 5€ ilmaista rahaa rekisteröitymisen yhteydessä
  2. 100% bonus ensimmäiselle talletukselle aina 500€ asti!

Hyödynnä mahtavat edut nyt!