Jääkiekkotarjouksia vailla vertaa!

Jääkiekon MM-kisojen bonustarjoukset!

Nauti Aikalisäbonuksesta päivittäin

Jokainen tarvitsee aika ajoin aikalisän, eikö totta? Nyt sinulla on mahdollisuus ottaa aikalisä joka päivä ja napata samalla 30% ylimääräistä pelirahaa päivän ensimmäisen talletuksen yhteydessä.

Tässä ei ole mitään koiraa haudattuna, sillä sinun tarvitsee ainoastaan tehdä päivän ensimmäinen talletus klo. 18.00 – 20.00 välisenä aikana, käyttäen bonuskoodia FIN30 ja 30% ylimääräistä napsahtaa pelitilillesi tästä hyvästä.

Huom! Aikalisäbonus on voimassa ainoastaan Jääkiekon MM-kilpailujen aikana ja se myönnetään ainoastaan kello 18.00 – 20.00 aikavälillä tehdylle päivän ensimmäiselle talletukselle käytettäessä bonuskoodia FIN30. Maksimimäärä bonusrahaa mitä yhden päivän aikana voi saada on 200€.

Lue lisää aikalisäbonuksesta

 

Huikea uuden pelaajan MM-tarjous

Tämän vuotisten jääkiekon MM-kisojen aikana Nettiarvan uusille asiakkaille on tarjolla suorastaan huipputarjous! Uutta asiakasta hellitään peräti 150% bonuksella ensimmäisen talletuksen yhteydessä. Mikä tarkoittaa siis sitä, että tallettamalla 50€, pääset nauttimaan pelaamisesta yhteensä 125 euron turvin! Muista käyttää ensimmäisen talletuksen yhteydessä bonuskoodia FIN150, sillä tämän unohtaessasi joudut tyytymään normaaliin 100% tervetuliaisbonukseen.

HUOM! Tämä huikea tarjous on voimassa ainoastaan jääkiekon MM-kilpailujen ajan (6.5 – 22.5.2016). Maksimimäärä mitä voit saada bonusrahaa käyttöösi yhden päivän aikana, on 200€.

Lue lisää talletusbonuksesta

 

Roppakaupalla uusia pelejä

Vuosi 2016 on tuonut mukanaan huikean määrän uusia pelejä Nettiarpa.com sivustolle! Nyt ei siis puhuta yhdestä, eikä kahdesta, vaan peräti kymmenistä peliuutuuksista! Mullistavin uutuus on ehdottomasti se, että nyt Nettiarvan pelivalikoimista löytyy myös suosituimmat pelit Microgaming pelitalolta. Ehdottomasti mainitsemisen arvoisia Microgaming julkaisuja ovat: Thunder Struck (viikingit), Break Away (jääkiekko), Bikini Party (rantapallo ja bikinipukeiset neitokaiset) ja Football Star (jalkapallo).

Näiden mahtavien pelien lisäksi, pelattavana on vieläkin mahtavimpia pelejä ja ne ovat NetEntin pelitalolta. Kunniamaininnan arvoisia pelejä ovat ehdottomasti: Guns N´ Roses (legendaarinen Rock-yhtye), Drive: Multiplier Mayhem (uskomaton autopeli) ja Jimi Hendrix (vuosisadan kitaravirtuoosi).

Yllä olevissa listoissa on listattuna vain omat suosikkini, eli näiden lisäksi tarjolla on kymmeniä muita uutuuspelejä. Joten, tutustu uutuuspeleihimme ja päätä itse oliko listani mistään kotoisin :D

Tarkista uutuuspelit nyt!