Luvassa päätä huimaavaa kilpa-ajoa

Peli täynnä huikeita erikoisominaisuuksia

Drive: Multiplier Mayhem ei ole ainoastaan upealla teemalla, ulkoasulla ja pelattavuudella varustettu, vaan se on täynnä toinen toistaan huikeampia erityisominaisuuksia! Kuten, Wild-merkit, Hajavoittomerkit, kertoimilla varustetut Wild-merkit, nitromerkit ja nitronkeräysmittari. Tämä viisi kiekkoinen kolikkopeli on siis todella jännittävä ja suoraan sanottuna todella koukuttava!

Testaa uutuuspeli nyt!

Ennen kuulumattomia kertoimia

Kertoimilla varustetut Wild- merkit eivät siis ainoastaan korvaa mitä tahansa muuta merkkiä voittolinjoja muodostettaessa, vaan tuovat mukanaan huikeita kertoimia. Mikä huikeinta voit saada käyttöösi jopa 120x kertoimella varustetun merkin. Bonuspelin aikana voit voittaa linjavoiton parhaassa tapauksessa jopa 5109 kertaisena takaisin! Huikeaa eikö totta!

Mahtava bonuspeli

Bonuspeliin pääset tietenkin Scatter, eli hajavoittomerkkien avulla. Bonuspeli avautuu pelattavaksesi saadessasi kolme Scatter- merkkiä keskikiekoille. Bonuspelissä aloitat kilpa-ajon 10 ilmaispyöräytyksen turvin ja lisää on luvassa, mikäli vain onnistut pääsemään seuraavalle tasolle. Bonuspelissä on yhteensä 3 tasoa/vastustajaa. Tavoitteesi on siis voittaa kaikki kolme kilpa-ajajaa jotka ovat: Twitch, Hamaki ja Bruiser. Jokaisen vastustajan peittoamisesta on luvassa lisää ilmaiskierroksia!

Koe vauhdinhuuma nyt!

Pelaa myös mobiililaitteella

Tämä äärimmäisen hyvin toteutettu videokolikkopeli on saatavilla myös mobiiliversiona. Mobiiliversio on myös yhtä hyvin toteutettu ja mikä parasta, voit pelata tätä peliä, milloin ja missä vain! Kuten varmaan jo tiedät, sinun ei tarvitse ladata erillistä mobiilisovellusta, vaan riittää että kirjoitat mobiililaitteesi selaimen osoiteriville www.nettiarpa.com ja pelaaminen voi alkaa!

Hyödynnä mahtavat edut nyt

Nettiarpa haluaa antaa uusille asiakkailleen mahdollisen lentävän lähdön, siksipä tarjolla on ilmaista rahaa ja rutkasti bonusrahaa ensimmäisen tehdyn talletuksen yhteydessä! Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on rekisteröityä asiakkaaksi ja tehdä ensimmäinen talletuksesi. Tähän ei liity mitään ihmeellistä kikkailua, vaan ilmainen peliraha ja bonusraha hyvitetään pelitilillesi automaattisesti! Muista vaan miettiä ensitalletuksesi suuruus huolella, sillä 100% bonusta on tarjolla aina 500€ asti. Tämä tarkoittaa sitä, että kun talletat 500€, niin saat 500€ ilmaista pelirahaa kaupan päälle!

Rekisteröidy Nettiarvan asiakkaaksi nyt!