Yli 1.400.000€ Millionaires Club 3 pelin jättipotissa!

Millionaires club 3 peli

Haluatko miljonääriksi?

Nettiarpa.com tarjoaa sinulle siihen mahdollisuuden! Tartu tilaisuuteen nyt ja pelaa Millionaires Club 3 hedelmäpeliä, sillä pelin progressiivinen jättipotti on kasvanut jo yli 1,4 miljoonan euron suuruiseksi! Millionaires Club 3 on helppo ja jännittävä kolikkopeli joka sopii kaikille, joten mitä vielä odotat? Kirjaudu sisään Nettiarpa.comiin tai luo oikean rahan pelitili, tee talletus ja pääpotti voi olla sinun!

Uutuuspeli Millionaires Club 3 on saavuttanut suuren suosion

Millionaires Club 3 kolikkopeli tuli Nettiarpa.comin pelivalikoimaan tammikuussa 2014 ja on jo nyt kerennyt kasvattamaan suuren suosion pelaajiemme keskuudessa, eikä ihme, sillä peli tarjoaa hurjan jättipotin ohella luksusta arkeen pelissä olevan luksus- aiheisen teeman ansiosta. Tämä suosittu kolikoeli tarjoaa jättipotin, sekä yleellisen teeman ohella myös jännitystä pelaajilleen kahden bonuskierroksen sekä wild-symbolien kautta. Pelistä pääset lukemaan lisää meidän uutisosiostamme. Pelin progressiivinen jättipotti voitetaan keskimäärin joka kahdeksas kuukausi. Tämänhetkinen jättipotti aloitti kasvamisen 3.11.2013, joten nyt kannattaa todellakin tarttua tilaisuuteen!

Millionaires Club 3 - hedelmäpeli progressiivisella jättipotilla

Millionaires Club 3 peli tarjoaa pelaajilleen progressiivisen jättipotin ansiosta mahdollisuuden miljoonavoittoihin. Progressiivinen jättipotti kasvaa aina jokaisen pelatun pelikierroksen myötä ja parhaimmissa tapauksissa se voi kasvaa jopa usean miljoonan euron suuruiseksi. Pelin pienin mahdollinen jättipotti on 175 000€, mutta Millionaires Club 3 pelin jättipotti on voitettaessa keskimäärin 1,5 miljoonan euron suuruinen.

Progressiiviset jättipotit ovat ehdottomasti olleet niin tänä päivänä kuin vuosien saatossa pelaajien suosiossa. Jättipotit houkuttelevat pelaajia koittamaan onneaan ympäri maailmaa ja kasvavatkin tämän takia monesti häkähdyttävän suureksi. Viime vuonna Helsinkiläismies voitti hurjat 17,8 miljoonaa euroa pienellä panoksella pelatessaan netissä kolikkopeliä joka oli varustettu progressiivisella jättipotilla. Voitto oli kaikkien aikojen suurin mitä nettipeliautomaatista on koskaan voitettu ja luonnollisesti Suomen kautta aikojen suurin yksittäinen pelivoitto.

Nettiarvan reilun tervetuliaistarjouksen ansiosta sinulla on mahdollisuus kokeilla Millionaires Club 3 kolikkopeliä ilmaiseksi, sillä annamme kaikille uusille asiakkaillemme 5€ ilmaista pelirahaa käytettäväksi ja tehdessäsi ensimmäisen talletuksen saat 100% talletusbonuksen aina 500 euroon saakka! Pelailemaan sekä pääpottia pääset tavoittelemaan täältä.

Nettiarpa.com – Siellä ne parhaat arvat on

-Nina

Nina Sparv