Tunnelma kuumenee Jalkapallon MM-kisoissa

Jalkapallokuume Nettiarpa.comissa

Jalkapallon MM-kisat 2014 käynnistyivät viime viikolla, tapahtuma joka ei varmasti ole jäänyt keneltäkään huomaamatta. Vuoden 2014 World Cup järjestetään jo toista kertaa Brasiliassa. Ensimmäisen kerran jalkapallon MM-kisat järjestettiin Brasiliassa vuonna 1950.

Tämän vuoden MM-kisat ovat tähän mennessä tarjonneet runsaasti maaleja, jännittäviä otteluita ja pelitilanteita. Jännitys alkoi jo avausottelussa, jossa Kroatia yllätti menemällä 1-0 johtoon isäntämaata Brasiliaa vastaan, ottelu päättyi kuitenkin Brasilian voittoon lukemin 3-1. Toinen mielenkiintoa herättänyt ottelu pelattiin viime lauantaina jolloin Espanja kohtasi Hollannin. Kyseisessä ottelussa Hollanti nöyryytti Espanjaa oikein urakalla, voittaen illan ottelun 5-1 murskalukemin. Tämän viikon maanantaina G-lohkon avausottelussa jännityksestä vastasivat ennakkosuosikki Saksa ja Ronaldon johtama Portugali. Saksalaiset sanoivat jo ennen ottelua omistavansa ottelun Michael Schumacherille ja jo alkuminuuteista lähtien oli selvä kuka vie ja kuka vikisee. Pepen hankkiman punaisen kortin myötä ottelu oli käytännössä taputeltu ja Saksa voitti Portugalin lopulta tyylipuhtaasti 4-0.

Tämän illan jännityksesta vastaavat isäntämaa Brasilia, joka kohtaa Meksikon klo. 22.00 suomen aikaa alkavassa ottelussa. Tämän lisäksi tämän päivän aikana pelataan kaksi muuta ottelua, jotka ovat Belgia –Algeria klo. 19.00 ja Venäjä - Etelä-Korea klo. 01.00. Jalkapallon MM-kisoista voit lukea lisää täältä.

Jalkapallokuume on vallannut myös Nettiarvan!

Juhlistaaksemme tätä jalkapallovuoden kohokohtaa, käynnistimme jalkapallokuume –kampanjan jossa pelaajillamme on mahdollisuus tavoitella huikeita palkintoja! Jaossa on mm. jättitelevisioita ja rahapalkintoja jopa 35.500 euron edestä!

Jalkapallokuume –kampanja jatkuu aina finaalipäivään 13.7.2014 asti. Kampanjassamme on viikoittaisia viikkoarvontoja jossa arvomme palkintoja kaikkien kyseisen viikon aikana talletuksen tehneiden kesken. Tämän viikon viikkoarvonnassa sinulla on mahdollisuus voittaa yksi seuraavista loistavista palkinnoista:

  1. 55"television
  2. 55" television
  3. 500€
  4. 300€
  5. 200€
  6. 100€

Viikkoarvontojen lisäksi luvassa on myös ”Football Fever Challenge” -haaste joka käynnistyy 28.6.2014 ja jonka palkintopotti on hurjat 25.000€! Jalkapallokuume –kampanjassa järjestetään myös live-turnauksia, jossa sinulle tarjoutuu mahdollisuus voittaa oma osuutesi 7500€ palkintopotista. Kampanjaan osallistuminen on helppoa! Osallistumaan pääset kahden helpon askeleen kautta:

  1. Kirjaudu sisään tai luo ilmainen oikean rahan pelitili osoitteessa Nettiarpa.com
  2. Tee talletus

➨ Olet automaattisesti mukana viikkoarvonnassamme Jokainen tekemäsi talletus jalkapallokuume –kampanjan aikana tuo sinulle automaattisesti yhden arvontalipun kyseisen viikon arvontaan. Mitä enemmän talletat, sitä suurempi mahdollisuus sinulla on voittaa! Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että yhdelläkin lipulla voi voittaa!

Huikeita etuja uusille nettiarvan asiakkaille!

Rekisteröimällä nyt nettiarvan asiakkaaksi saat 5€ ilmaista pelirahaa jolla voit tutusta laajaan pelivalikoimaamme tai pelata omia suosikkipelejäsi. Ensimmäisen talletuksen yhteydessä saat myös reilun 100% talletusbonuksen aina 500€ asti! Mitä vielä odotat? Rekisteröidy täältä alapuolelta ja osallistu jännittävään jalkapallokuume –kampanjaamme NYT!

Nettiarpa.com – siellä ne parhaat arvat on

-Nina

Nina Sparv