Osallistu kilpailuihin tykkäämällä meistä Facebookissa!

Nettiarpa myös Facebookissa

Nettiarvan löytyy myös sosiaalisesta mediasta! Tykkäämällä meidän Facebook sivustamme pääset lukemaan viimeisimmistä peliuutuuksista, saat ensimmäisenä tietoa kampanjoistamme ja mikä parasta pääset osallistumaan ainutlaatuisiin kilpailuihin sekä arvontoihin!

Helppoja sekä hauskoja Facebook-arvontoja

Ystävänpäivänä Eeva voitti ilmaisen kukkatoimituksen naapurinemännälle. Kysymys oli ”Kenelle sinä antaisit kukkakimpun ystävänpäivänä”, Eeva voitti kukkakimpun seuraavilla sanoilla: ”Naapurin emännälle, koska hyviä todellisia ystäviä on harvassa ja häntä tulee liian harvoin muistettua yllätyksillä”. Arvonta oli helppo ja piristi taatusti naapuriemännän ystävänpäivää! Tykkää sinäkin Nettiarpa.net sivusta Facebookissa ja voita piristäviä palkintoja kuten Eeva. samalla saat ensimmäisten joukossa tietoa meidän uusista peleistä sekä pysyt ajan tasalla meidän kampanjoistamme!

Onko Google+ tuttu?

Löydä Nettiarpa.com myös Google Plussasta Google+, G+ taikka Google Plus on Googlen vuonna 2011 kehitetty verkkoyhteisöpalvelu, josta löytyy paljon mielenkiintoisia artikkeleita sekä kuvia. Löydät meidät myös Google + yhteisöpalvelusta. Tutustu profiilimme täältä: NettiArpa G+. Google Plus profiilissamme voit lukea ajankohtaisia uutisia, koskien huikeita uutuuspelejämme sekä kampanjoita. Seuraamalla meitä Google Plussassa pääset myös ajoittain kulissien taakse tutustumaan Nettiarpa.com tiimiin, sekä meidän arkeen. Esimerkiksi Olympiakisojen aikaan G+ seuraajiemme pääsivät kurkistamaan millainen kisastudio toimistossamme pistettiin pystyyn.

Pinterestissä pelien kuvakaappauksia + piristystä viikkoon

Oletko tiennyt että yhdysvalloista lähtöisin oleva sosiaalinen linkkien ja kuvien jakopalvelu Pinterest on maailman nopeiten kasvanut yhteisöpalvelu? Pinterest on ilmoitustaulutyyppinen mielenkiintoinen jakopalvelu, jossa päätarkoituksena on jakaa kuvia sekä linkkejä. Läydät tietysti myös Nettiarvan sieltä! Jaamme Pinterestissä viimeisimmät peliuutuudet ja peleistä mielenkiintoisia kuvakaappauksia. Koska pelaaminen  on hauskaa, piristämme arkea myös muunlaisilla hauskoilla kuvilla!

Pysy ajantasalla seuraamalla meitä Twitterissä!

Twitterissä jaamme tietoa meidän uusista blogipostauksistamme sekä uutisista, joten seuraamalla meitä twitterissä takaamme että pysyt aina ajantasalla! Twitterin, Pinterestin, Facebookin ja Google Plussan lisäksi löydät meidät myös Tumblr blogipalvelusta. Tumblrissa levitämme myös tietoa uusista peleistä + kampanjoista. Pysy sinäkin ajantasalla + osallistu ainutlaatuisiin kilpailuihin seuraamalla meitä sosiaalisessa mediassa!

-Nina

Nina Sparv