Uutuuspelejä jotka yllättävät!

South Park hedelmäpeli

Uusia pelejä saapuu jatkuvasti, mutta tällä kertaa kyse on todellisista helmistä! Nämä eivät ole mitään tavallisia kolikkopelejä! Ylpeänä esittelemme teille: BOOM BROTHERS sekä South Park!

South Park pelin pääpotti hurjat 625.000€!

South Park on varmasti monelle television katsojalle tuttu. Kyseessä on palkittu animaatio tv-sarja, joka näki ensikertaa päivänvalonsa 1997. South Park kertoo Coloradossa sijaitsevasta pienestä kaupungista, jonka päähahmoina ovat neljä ala-asteikäistä poikaa: Kyle, Kenny, Cartman ja Stan. Nämä kaikki hahmot löydät myös meidän jännittävästä uutuuspelistä, jossa on myös loputtomasti erikoistoimintoja sekä tehosteita!

South Park kolikkopelin hurjan 625.000 euron pääpotin lisäksi pelistä löytyvät mm. nämä jännittävät erikoistoiminnot:

  • Cartman Bonuspeli
  • Kenny Bonuspeli
  • Kyle Bonuspyöräytykset
  • Stan Bonuspyöräytykset
  • Terrance & Phillip Minitoiminto
  • Mr Hankey Minitoiminto
  • Cartman Beefcake Minitoiminto

Bonuspelit sekä bonuspyöräytykset käynnistyvät, kun kiekoilta löytyy kolme bonus-symbolia samanaikaisesti. Saadessasi kiekoille 3 ja 4 tavallinen bonus-symbolin, sekä myös samanaikaisesti kiekolle 5 joko Cartman/Kenny/Kyle/Stan- bonyssymbolin. Jokainen bonuskierros on yksilöllinen ja antaa sinulle mahdollisuuden voittaa suuria voittoja.

Pelissä on myös mukana minitoimintoja. Minitoiminnot ovat kaikki satunnaisesti ilmestyviä erikoistoimintoja, jotka hauskan animaation kautta tuovat sinulle wild-symboleita kiekoille, nostaen samanaikaisesti voittomahdollisuuksiasi.

Lähde voittamaan suuria voittoja Cartmanin, Kennyn, Kylen sekä Stanin seurassa tässä hauskassa kolikkopelissä!

Boom Brothers-kolikkopeli

Hedelmäpeli Boom Brothers

Räjähteitä, timantteja sekä kolme ahkeraa kääpiöveljestä löydät meidän toisesta jännittävästä uutuuspelistä, joka on Boom Brothers! Pelissä on loistavan teeman, sekä mielettömien animaatioiden lisäksi myös seuraavat erikoistehosteet:

  • Bonuskierros
  • Ilmaiskierroksia
  • Satunnaisia re-spin pyöräytyksiä

Bonuskierrokselle pääset viidellä ”Railtrack” symbolilla peräkkäin kiekoilla, jolloin kiekoille rakentuu yhtenäinen ratakisko. Bonuskierroksessa pääset kääpiöiden seurassa etsimään timantteja, sekä jalokiviä maanalaisesta kaivoksesta.

Saa vähintään kolme ”Free-spins” symbolia, niin ilmaiskierrokset alkavat. Ilmaiskierroksien voitot maksetaan aina kolminkertaisena.

Boom Brothers kolikkopelin jännitystä lisää satunnaiset re-spin pyöräytykset. Re-spin pyöräytykset käynnistyvät kääpiön ilmestyessä pelinäyttöön räjähteiden kanssa. Kääpiö räjäyttää kiekkoja ilmaan, jolloin räjähtäneet kiekot tuovat automaattisesti käyttöösi uuden pyöräytyksen

Nauti miellyttävästä pelielämyksestä mystisen taustamusiikin säestämänä tässä jännittävässä pelissä!

Pelaa ilmaiseksi!

Luo oikean rahan pelitili ja pelaa uutuuspelejämme ilmaiseksi 5€ pelirahalla, jonka annamme kaikille uusille asiakkaillemme tervetuliaistarjouksena!

-Nina

Nina Sparv