Voita jopa 100 000€ uudessa Lollipop nettiarvassa

Raaputusarpa LollipopKaipaatko väriä elämään? Entä mahdollisuuden voittaa summia jotka voivat myös muuttaa lopun elämääsi? Ei hätää, sitä tarjoaa uutuuspelimme: Lollipop! Jos SINÄ voittaisit 100 000 euroa, niin mitä tekisit? Itsehän pistäisin tanssijalkani vipattamaan The Chordettesin Lollipop kappaleen tahdissa:”Lollipop Lollipop Oh Lolli Lolli Lolli”!

Raaputa kolme samaa symbolia ja voita!

Lollipop-kolikkopeli on helppo raaputusarpa, jossa on sama simppeli idea kuin monessa muussakin arvassa. Raaputa ja löydä kolme samaa symbolia, tässä tapauksessa suklaapalloa, ja voita! Helppoa ja hauskaa! Kolmella suklaapallolla samassa voittorivissä ja voitto on sinun! Voittosumman löydät voittorivien viereisestä olevasta voittoruudusta. Samanaikaisesti voit pelata jopa kuudella voittorivillä Lollipopissa. Peli jännitystä lisäämässä on myös ”Lollipop” -yllätyssymboli, jonka tunnistat värikkäästä tikkarista. Tämä jännittävä tikkari voi ilmestyä satunnaisesti voittoruutuun, jolloin voitat ilman ainuttakaan suklaapalloa voittorivissä!

Pelaa uutta Lollipop -hedelmäpeliä ilmaiseksi Nettiarpa.comissa!

Tutustu uuteen peliin pelaamalla ja kokeilemalla sitä täysin ilmaiseksi meillä! Miten tämä on ilmaista? No, me annamme kaikille pelaajillemme 5 euroa ilmaista pelirahaa tervetuliaistarjouksena. Tämän lisäksi saat 100 % talletusbonusta tehdessäsi ensimmäisen talletuksen meillä, aina 200 euroon asti! Tervetuliaistarjouksesi on ainoastaan kahden helpon askeleen päässä:

  1. Avaa oikean rahan pelitili – Saat automaattisesti 5€ ilmaista pelirahaa
  2. Tee talletus ja saa jopa 200€ ilmaista bonusrahaa

Avaa pelitili, tee talletus, ja pelaa uutta Lollipop -nettiarpaa 5 euron ilmaisella pelirahalla ja jopa 200 euron talletusbonuksella.

-Nina

Nina Sparv