Voita hullun pupun seurassa jopa 195 000€

Mistä on oikein kyse?

Kolikkopeli Wonky Wabbits

Tietysti meidän järjettömän hauskasta uudesta hedelmäpelistä: Wonky Wabbitsista! Ellet ole jo kuullut pelistä, kannattaa siihen ehdottomasti tutustua jo tänään! Pelaa Wonky Wabbitsia Nettiarpa.comissa ilmaiseksi 5€ pelirahalla jonka annamme kaikille tervetuliaistarjoukseksi ja saa jopa 200€ bonusta ensimmäiselle talletuksellesi! Jos kuitenkin haluat ensin tutustua peliin tarkemmin, voit lukea siitä lisää tästä alapuolelta.

Wonky Wabbits – piristää arkea!

Pelaa Wonky Wabbits hedelmäpeliä Nettiarpa.comissaNet Entertainmentin uusin hedelmäpeli Wonky Wabbits piristää harmaimmankin arkipäivän taatusti! Pelissä nautit loistavasta grafiikasta, hauskasta teemasta ja taustamusiikista joka tuo mieleen lapsuuden piirretyt elokuvat, sekä pistää kieltämättä myös tanssijalan vipattamaan! Värikkäitä kasviksia, kuten tomaatteja, munakoisoja, maissia sekä parsakaalia, hullun ja epäkunnossa olevan pupun ohella täyttävät tämän jännittävän pelin. Aina kuin mahdollista, voit huomata kierosilmäisen pupun hyppimässä niin kiekoilla kuin koko näytön halki. Wonky Wabbits piristää värikkään pelin ohella myös sillä, että siinä sinulla on mahdollisuus voittaa jopa 195 000 euroa!

Hedelmäpeli jossa mukana jännittäviä erikoistoimintoja

Wonky Wabbits tarjoaa paljon muutakin loistavan teeman, grafiikan ja taustamusiikin ohella! Pelissä on myös erikoistoimintoja, kuten Wild-symbolien kopiointi jolloin pupu astuu kuvaan. Wild-symbolin ilmestyessä kiekoille, tämä kopioituu automaattisesti paikkaan joka tuo sinulle korkeimman voittoyhdistelmän. Erikoistoimintoa ei voi olla huomaamatta, sillä tällöin pupu hyökkää kiekoille ja syö kasvikset jolloin tilalle ilmestyy kopioitu wild-symboli. Jännitystä lisää voittoyhdistelmien korotetut voittomahdollisuudet, sillä voit voittaa myös oikealta vasemmalle. Useimmiten kolikkopeleissä voittoyhdistelmien voitot maksetaan ainoastaan vasemmalta oikealle, joten Wonky Wabbitsissa mielenkiinto pysyy yllä aina viimeiseen kiekkoon asti! Voita voitot kotiin porkkanoilla ja hullulla pupulla tässä hauskassa upouudessa hedelmäpelissä! Peli joka todellakin on kokeilemisen arvoinen!

Terveisin: Nina

Nina Sparv