Voita uusissa sarjakuva-aiheisissa peleissämme!

Batman sekä Wonder Woman NettiarvassaSarjakuvia ja supersankareita, kukapa niistä ei tykkäisi? Meillä on ilo kertoa teille meidän neljästä uudesta DC- sarjakuvayhtiön inspiroimista hedelmäpeleistä! Kolikkopelivalikoimastamme löydät nyt seuraavat tunnetut supersankarit:

  • Batman
  • Wonder Woman
  • Flash Velocity
  • Green Lantern

Supersankaripelimme ovat jännittäviä, mutta todella helppoja pelata, joten pelejä kannattaa kokeilla, olit sitten uusi pelaaja sivuillamme, taikka vanhempi. Supersankareiden teemoittamissa peleissämme on paljon yhteisiä toimintoja, kuten 50 voittolinjaa, viisi kiekkoa, scatter- ja wild-symbolit sekä jännittävät bonuskierrokset. Päätä kenen supersankarin seurassa haluat lähteä seikkailemaan kohti voittoja. Supersankareihin pääset tutustumaan alapuolella olevan kuvauksen kautta. Pelejä pääset myös kokeilemaan ilmaiseksi Nettiarpa.comissa.

Batman

Batman on ehdottomasti yksi DC-sarjakuvayhtiön suosituimmista hahmoista, ja onkin varmasti monelle jo tuttu. Seikkailun keskipisteenä toimii Gotham City niminen kaupunki, jolla on pitkä rikollinen historia ja jossa edelleenkin vallitsee rikollisuus. Kuten sarjakuvassakin, pääset myös pelissä mukaan jännittävälle matkalle, jossa Batman yrittää pelastaa samanaikaisesti sekä maailman, että Gotham Cityn.

Wonder Woman

Wonder Woman, suomennettuna Ihmenainen, on yksi suosituimmista naispuolisista supersankareista, joka taistelee rakkauden, rauhan, oikeudenmukaisuuden sekä sukupuolten tasa-arvon puolesta. Ihmenainen on laajalti tunnettu feministisenä hahmona, joka käy ilmi myös Wonder Woman hedelmäpelistä.

Flash Velocity

Salama, eli ”The Flash” supersankarin perintöä on kantanut vuodesta 1940 tähän päivään asti, neljä eri hahmoa, joten Salama ei ole ainoastaan yksi supersankari, vaan esiintyy sarjakuvissa, vuodesta riippuen erinimisenä sekä hieman erilaisina, mutta silti samana hahmona. Salaman erikoisuus on, kuten nimestäkin voi päätellä, supernopeus. Niin sarjakuvassa, kuten hedelmäpelissäkin, pääset näkemään The Flashin salaman nopeat liikkeet. Flash tunnetaan luonnollisesti maailman nopeimpana supersankarina.

Green Lantern

Green Lantern on myös, kuten The Flash, supersankari jonka jatkumossa koostuu monesta hahmosta ja DC-universumissa onkin monta Green Lantern sekä The Flash nimistä hahmoa. Monesti puhutaan myös ”Vihreän Lyhdyn perinnöstä”. Tunnettuja Vihreitä Lyhtyjä ovat mm. Alan Scott, Hal Jordan sekä John Steward. Nettiarvan hedelmäpelissä pääset tutustumaan elokuvastakin tuttuun Vihreään Lyhtyyn, eli  Hal Jordaniin. Kokeile peliuutuuksiamme ja innostu kanssamme sarjakuvien mielenkiintoisesta maailmasta!

Terveisin: Nina

Nina Sparv