Kolikkopeliuutuudet vauhdittavat Nettiarvan alakanutta vuotta 2014

Alkanut uusi vuosi jatkuu iloisissa merkeissä, sillä NetEntin laadukkaat kolikkopelit: Lucky Angler, Demolition Squad sekä Thief laajensivat tällä kertaa pelivalikoimaamme! Kyse on erittäin taitavasti toteutetuista uudenlaisista hedelmäpeleistä, jotka takaavat sinulle miellyttävän pelikokemuksen. Pelejä pääset pelaamaan ilmaiseksi tästä. Tarjoamme 5€ ilmaista pelirahaa ensikertalaisille. Rahoille saat lisää vastinetta, kun hyödynnät  100% ensitalletusbonuksen. Tuplaamme ensitalletuksesi aina 200€ asti. Jos haluat tutustua peleihin ensin, voit lukea lyhyet esittelyt alapuolelta:

Lucky Angler

Kuvakaappaus Lucky Angler hedelmäpelistäTästä hauskasta ja viihdyttävästä hedelmäpelistä on vaikea olla pitämättä! Monesti kolikkopeleissä tietää jo toisen kiekon pysähtyessä voittaako vai ei, mutta tämä peli muuttaa kaiken! Useimmissa hedelmäpeleissä voitot maksetaan vasemmalta oikealle, mutta Lucky Anglerissa voit nyt myös voittaa oikealta vasemmalle, joten jännitys säilyy aina viimeiseen kiekkoon asti! Upeaa, eikö totta? Pelissä on käytössä viisi kiekkoa, sekä 15-voittolinjaa. Käytettävän panoksen suuruuden voi valita 0,30 eurosta aina 150 euroon asti. Nauti laadukkaista animaatioista, sekä miellyttävästä taustamusiikista ja kalasta itsellesi voitto kotiin! Pääpotissa jopa 102.750 euroa!

Demolition Squad

Nettipeli Demolition SquadTässä räjähdysalttiissa pelissä kuusi sarjakuvahahmoa räjäyttävät sinulle tien voittoihin! Demolition Squadissa on hurjat 40-voittolinjaa, sekä mahdollisuus voittaa jopa 50 freespins-kierrosta varustettuna kolminkertaisilla voitoilla! Mielenkiintoa lisää kaksi erilaista wild-symbolia. Normaalin wild-symbolin lisäksi, symboli joka on kahden wild-symbolin välissä muuttuu automaattisesti Demolition Wildiksi.

Thief

Hedelmäpeli Thief Kylmä, pimeä ja sateinen yö... murtovaras sekä iso saalis. Kaipaatko lisää jännitystä arkeen? Tämä on peli sinun makuusi! Thief pelissä on 25-voittolinjaa ja viisi kiekkoa. Lisäjännityksestä pitävät huolen scatter-, wild sekä adrenaline scatter-symbolit. Hiippaile varovasti yössä ja saalista itsellesi ne isoimmat voitot!

Terveisin: Nettiarpa-tiimi