Aloita vuosi tutustumalla huikeisiin uutuuspeleihin!

Uusi vuosi ja uudet kujeet, niinhän sitä tavataan sanoa.  Joten oikein hyvää alkanutta uutta vuotta kaikille! Alkanut vuosi 2014 on jo nyt ehtinyt tuoda tullessaan monta uutuuspeliä. Alapuolelta pääset tutustumaan uusiin peleihin: Fruit Shop sekä Secret of the Stones.

Fruit Shop

Kuvakaappaus Fruitshop hedelmäpelistäFruit shop on nimensä veroisesti todella värikäs hedelmäpeli, jossa hedelmät johdattavat sinut kohti voittoja! Pelissä on 15 voittolinjaa, wild-merkkejä, 10 panostasoa sekä erittäin monta ilmaiskierrosmahdollisuutta! Tämän lisäksi ilmaiskierrosvoitot maksetaan kaksinkertaisena. Fruit Shopissa käytettävän panoksen suuruuden voit valita 0,15 eurosta aina 150 euroon asti.

Secret of the Stones

Kolikkopeli Secret of the StonesVoita jopa 175.000 euroa tässä mystisessä kiviaiheisessa kolikkopelissä. Tästä pelistä löydät kaiken tarvittavan, scatter- sekä wild-symbolit, ilmaiskierroksia, hurjat 25 voittolinjaa ja mikä parasta, suuret päävoitot! Kolmella scatter-symbolilla voitat automaattisesti kymmenen ilmaiskierrosta, joista jokainen tuo sinulle entistä paremmat voittomahdollisuudet! Kivien alta voi paljastua korkeammat voittokertoimet, lisää ilmaiskierroksia, enemmän wild-symboleita tai jopa koko kiekon muuntuminen wild-symboliksi. Kyseessä on siis hurjan hauska ja jännittävä peli! Pelaamaan pääset täältä: www.nettiarpa.com

Huippua uuttavuotta toivottaen: Nettiarpa-tiimi