Tanssi itsesi päävoittoihin Disco Spins pelissä!

Huikea peliuutuus Disco Spins on saapunut! Disco Spinsin lisäksi valikoimamme laajentui myös karmivalla Ghost Pirates kolikkopelillä. Molemmat ovat erittäin taitavasti toteutettuja uudenlaisia hedelmäpelejä NetEntiltä, jotka viihdyttävät sinua taatusti tunteja!

Disco Spins

Hauska kolikkopeli Disco SpinsPäävoitto on tässä menevässä hedelmäpelissä hurjat 230 000€, tanssimalla tanssilaatoilla ja voittamalla jopa 15 freespins kierrosta kolminkertaisella voittokertoimella, sinunkin elämäsi voi muuttua! Anna 70-luvun Disco hahmojen sekä mukavan taustamusiikin viedä sinulta jalat alta ja näyttää tien kohti niitä suurimpia voittoja!

Ghost Pirates

Karmiva hedelmäpeli Ghost Pirates Jos innostut karmivista merirosvoista ja haamutarinoista, tämä on peli sinun makuun! Lähde seikkailuun jossa merenpohjalla, pelottavien hahmojen ympäröimänä, aarteiden etsintä voi palkita sinut 50 000€:lla! Tässä hedelmäpelissä on 243 eri voittotapaa, ja näitä kaikkia pääsee pelailemaan ainoastaan 0,25€ panoksella! Pelissä on Wild-, scatter- sekä freespins symboleita. Anna Polly-papukaijan, Peggy-Rottenin, yksisilmäisen Edin sekä vihaisen apinan viihdyttää sinua tässä pelottavassa uutuuspelissä!

Jouluterveisin: Nettiarpa-tiimi