Jouluinen Pukin Arvontamme on käynnistynyt!

Pukin arvonta on käynnissä

Parempaa tapaa kohottaa joulutunnelmaa ei taida olla, kuin pelata hauskoja jouluteemaisia pelejämme: Christmas ja Chirstmas Joy:ta. Näiden jouluisten nettiarpojen parissa nauru on herkässä!

Christmas

Christmas hedelmäpeliChristmas pelissä tunnelmallinen joulumusiikki soi taustalla, nauttiessasi samalla joulupukin hauskoista vitseistä.  Mikä parasta, tässä pelissä sinulla on mahdollisuus isoihin voittoihin! Pääpotissa huikeat 100 000€! Pukin reki on saapunut ja sinun tehtävänäsi on päättää mihin taloon lahjat jaetaan. Pukki on syönyt tänä vuonna todella tukevasti, kuten joka vuosi, senpä vuoksi hän ei mahdu kaikista savupiipuista sisään. Valitse siis viisaasti, mistä piipusta pukki mahtuu, sillä siellä sisällä ne lahjat odottavat ja sinne on vain yksi reitti!

Christmas Joy

Christmas Joy hedelmäpeliChristmas Joy on arpapeli, jossa sinulla on mahdollisuus voittaa jopa 200 000€! Pelissä on joulukuusi, josta löydät viisi joulukoristepalloparia. Pelin tarkoituksena on saada koristepareihin täsmäämään sama symboli. Joulukuusen alla piilee numeroituja joulupaketteja. Raaputtaessasi samat symbolit joulukoristeisiin, kuusenalta avautuu joulupaketti identtisellä numerolla ja voitto on sinun! Älä myöskään unohda pukin arvontaamme, jossa jaossa yllätyksiä päivittäin koko kuukauden ajan! Tänään pukin arvonnassa on jaossa Ipad. Lue lisää täältä: http://www.nettiarpa.com/kampanjat/joulukalenteri/

Tonttuterveisin: Nettiarpa-tiimi