Joulun odotuksesi helpottu neljän uutuuspelin myötä

Joululahjat

Muistutamme vielä syyskampanjastamme, joka jatkuu vielä kahden päivän ajan! Jaamme siis vielä 2000€ ylimääräistä pelirahaa tämän ja huomisen päivän aikana. Kampanjan päivän peli vaihtuu päivittäin ja tänään päivän pelinä on yksi suosituimmista peleistämme, nimittäin Starburst! Ellet ole tätä erinomaista kolikkopeliä vielä kokeillut, kannattaa se tehdä jo tänään!

Lisätietoja kampanjasta löydät täältä: www.nettiarpa.com/pelikalenteri. Lupasimme myös uutuuspelejä joulun odotusta helpottamaan ja tässä ne ovat:

  •  Flowers
  •  Jack Hammer 2
  •  Lucky Machine
  •  Magic Portal

Lue peleistä lisää alapuolelta, taikka lähde kokeilemaan näitä erinomaisia uutuuspelejä heti! Uusille pelaajille tarjoamme 5€ ilmaiseksi, sekä jopa 100% talletusbonuksen aina 200€ asti. Lue lisää bonuskäytännöstä täältä: http://www.info.nettiarpa.com/BonusPolicy.aspx

Flowers

Hedelmäpeli FlowersHedelmäpeli joka yllättää, sillä kyse ei ole mistään näteistä kesäkukista. Flowers -hedelmäpelin isoimmat voitot tuovat esiin hauskat ruusut, jotka heiluvat nyrkit pystyssä sekä muita hirvittäviä lihansyöjäkasveja. Kieroutuneiden symbolien taustalla soi tasapainottava ja miellyttävä metsänhenkinen musiikki. Flowers on kolikkopeli josta löydät hurjat 30-voittolinjaa, wild -symboleita, ilmaiskierroksia sekä pelin erikoisutena vielä tuplamerkkimahdollisuus. Tuplamerkki tuo sinulle huikeita lisävoittomahdollisuuksia, sillä jo viiden kiekon voittolinjalla voit saada jopa kymmenen merkkiä.

Jack Hammer 2

Jack Hammer 2Etsivä Jack Hammer jatkaa tässä retromaisessa sarjakuvatyylisessä hedelmäpelissä taisteluaan pahaa Don Crabbyä vastaan. Lisäsimme voittolinjoja sekä korotimme pääpotin järjettömään 495 000 euron suuruiseksi ja tämä päävoitto on saatavilla ilman mitään erillistä Jackpot -mahdollisuutta! Pelissä on myös ilmaiskierroksia, wild -symboleita ja tähän jatko-osaan olemme lisänneet uutuutena myös Random Wild -symbolit. Kannattaa siis tutustua peliin jo tänään!

Lucky Machines

Lucky Machines hedelmäpeliTämän perinteisemmäksi hedelmäpeli ei voi mennä. Jos haet niitä hauskoja vanhoja yksikätisiä rosvoja, niin tämä peli on kuin tehty sinulle. Lucky Machinesta löydät nimenomaan hedelmiä, perinteisiä bar- ja 7 -symboleita sekä peliautomaatin sivusta se tunnettu yksikätinen vipu. Pelissä on erinomaiset voittomahdollisuudet, sillä yhtäaikaisesti voit pelata jopa viidellä peliautomaatilla. Lucky Machinessa on myös bonuskierroksia, näihin pääsee kun saa kolme 7 -symbolia samassa rivissä.

Magic Portal

Magic PortalHeittäydy mukaan Magic Portalin maagiseen maailmaan. Luvassa on kolikkopeli, joka varmasti pitää mielenkiintoasi yllä. Älä kuitenkaan pelästy pelin pelottavista hahmoista, sillä velhot, noidat, lohikäärmeet ja ihmissudet tuovat mukanaan ne parhaimmat voitot. Pelissä on 25-voittolinjaa ja kuten nimestäkin voi jo päätellä, maagisia portaaleja. Portaalit tarjoavat mahdollisuuden lisävoittoihin. Niiden ilmestyessä samoina keskimmäiselle riville, kiekoille 1 ja 5, alkaa mahtava liekkiefekti joka muuttaa symbolit korvaaviksi Wild-merkeiksi. Kahden Free Spins merkin osuessa Portaaleihin, käynnistyy automaattisesti kymmenen ilmaiskierrosta.

Joulun odotus terveisin: Nettiarpa-tiimi