Laajennamme pelivalikoimaamme entisestään!

robin-hood-blogi

Uusien voittajien lisäksi meillä on muitakin hyviä uutisia, sillä viimeviikolla valikoimamme laajentui viidellä erittäin laadukkaalla hedelmäpelillä! Uutuuspelit ovat erittäin taitavasti toteutettu, niin graafisesti kuin äänisuunnittelunkin puolesta. Huikeat 3D-animaatiot ja miellyttävät taustamusiikit/äänet saavat sinut viihtymään pelien lumossa varmasti tunteja!

Uutuuspelimme ovat seuraavat: Reel Rush, Robin Hood, Space Wars, Mythic Maiden ja Victorious. Tänään kannattaa tutustua Robin Hood uutuuspeliin, sillä se on syyskampanjassamme päivän pelinä ja sitä pelaamalla olet mukana päivittäisessä arvonnassa, jossa jaossa on 1000€ palkintorahoina.

Voittajien määrä sen kuin vaan kasvaa, tässä viimeiset syyskampanjamme voittajat: Birgitta.V, Tomi.V, Joan.S, Maija.Y, Satuu.W, Inger.N, Marius.P, Katariina.H sekä Kirsi.N voittivat kukin 500€. Anneli.R, Hüseyin.K, Risto.P, Mari.M, Heikki.H, Keijo.P, Aleksi.H, Marja.T ja Sanna.L voittivat 300 euroa. Riitta.N, Mansour.V, Vinoy.I, Lilian.M, Toni.V, Patrick.J, Stephen.R, Toni.P ja Veera.H voittivat puolestaan kukin 200€ per naama. Onnittelut kaikille voittajille! Tutustu sinäkin jo TÄNÄÄN Robin Hood uutuuspeliin ja voit olla yksi meidän onnellisista voittajistamme! Siirry pelaamaan tästä: www.nettiarpa.com.

Terveisin: Nettiarpa-tiimi