Innostu syksystä uutuuspelien lumossa Nettiarpa.comissa

Nettiarpa ylpeänä esittelee – kuusi uutta huippupeliä nyt valikoimissamme.

Olemme viime viikolla laajentaneet pelitarjontaamme entisestään ja nyt valikoimistamme löytyy kuusi supersuosittua peliä; Starburst, Gonzo's Quest, Elements, Jack and the Beanstalk, Jack Hammer sekä EggOmatic.

Ensi viikon maanantaina 7.10.2013, järjestämme huippusuositun nettiturnauksen, jossa pelinä on Gonzo's Quest. Gonzo’s Quest on Nettiarvan uusi, 20-voittolinjainen peli. Pelin inspiraationa on tarunhohtoinen kultakaupunki, El Dorado, sekä Gonzalo Pizarron kuuluisa löytöretki viidakon läpi. Pelijännitystä lisäävät animoidut 3D-efektit sekä elävästi toteutettu viidakkomainen taustamusiikki. Siirry tästä kokeilemaan Gonzo's Questia.

Kirpein syysterveisin: Nettiarpa-tiimi