Arvomme kolme Applen tuotepakettia

voita-apple-tuotepaketti Nyt kannattaa osallistua syyskampanjaamme jossa kolme onnekasta voittaa Applen  tuotepaketin. Jokainen tuotepaketti sisältää Apple iPad mini 16GB Wi-Fi multimedialaiteen sekä  Apple iPhone 16GB multimediapuhelimen.

Haluatko olla yksi Nettiarpa.com sivuston voittajista? Osallistuminen kilpailuun on helppoa, tekemällä minimissään 10euron suuruisen talletuksen 9.9. – 14.10. välisenä aikana olet mukana arvonnassa! Suosiiko onnetar niitä jotka tekevat enemmän talletuksia? Kyllä! Jokainen kampanja-aikana 10 euron talletus vastaa yhtä arpalipuketta. Toisin sanoen mitä enemmän talletat, sitä useammalla arpalipulla olet osallisena arvonnassa! Vielä ehdit osallistua!

Lue lisää osoitteesta: http://www.nettiarpa.com/apple-tuotepaketti

Syksyisin terveisin,
Nettiarpa -tiimi