NettiArpa.com jackpot pelit

NettiArpa.comin valikoimasta löydät tällä hetkellä 5 peliä jotka sisältävät muhkeita jättipotteja. Osa näistä peleistä on ollut mukana jo pitkään ja osa on taas lisätty valikoimaan vain joitain kuukausia sitten. Alta löydät lyhyet esittelyt näistä jättipoteilla varustetuista peleistämme.

Miljoona jackpot pelit

Ehdottomasti suurimmat jättipotit löydät meidän 3WOW ja Super 3WOW nettiarvoista sekä Macau Nights kolikkopelistä, kukin näistä tarjoaa Miljoonan euron jättipottia vain muutaman euron panoksella. NettiArpa.comin kaikissa arvoissa on päävoitto AINA mahdollinen, teoriassa on mahdollista voittaa miljoonan euron jättipotti jokaisella arvalla, tosin tällöin onnenlahjasi on Hannu Hanhen luokkaa :).

3WOW sekä Super 3WOW arvat

Nämä arvat ovat olleet pelivalikoimassamme jo todella pitkään ja kumpikin arpa on saavuttanut suuren suosion, syynä lienee se "vain" yhden miljoonan euron päävoitto. Kyseiset arvat ovat kaikessa yksinkertaisuudessaan aivan perinteisiä raaputusarpoja, samantapaisia pelejä saatat löytää esimerkiksi ärrältä paperiversioina, tosin päävoitto on reippaasti alhaisempi.

Macau Nights kolikkopeli

Vaikka Macau Nights on kolikkopeli, myös se on varustettu 3WOW peleistä tutuiksi tulleella miljoonan euron jättipotilla. Voittolinjoja on Macau Nights pelissä tasan yksi pyöräytykset maksavat 1-3€, riippuen millä kertoimella haluat pelata. Miljoonan euron päävoitto on tarjolla 3€ panoksella. Peli on yksinkertainen, mutta päävoitto saattaa hyvinkin aiheuttaa päänvaivaa :)

3WOW, Super 3WOW sekä Macau Nights

Marvel sarjakuvasankaripelit

Uutuuspelit Spiderman sekä The Hulk tarjoavat 3 erisuuruista kasvavaa jättipottia, nämä jättipotit on voitettu NettiArvassa jo useaan otteeseen!:

  • Marvel Superhero Jackpot : 6155 € (kirjoitushetkellä)
  • Superhero Jackpot : 566€ (kirjoitushetkellä)
  • Hero Jackpot : 69€ (kirjoitushetkellä)

Spiderman

Kuten nimestä voi päätellä Spiderman videohedelmäpelissä seikkailee Marvel sarjakuvista ja nykyään myös elokuvakankaalla tutuksi tullut hämähäkkimies.Tämän pelin ehdottomasti paras puoli, jättipottien jälkeen siis :) on bonuspeli sekä erikoismerkit jotka takaavat voiton.

Spiderman pelissä on 25 voittolinjaa, minimipanos on 10 senttiä ja maksimipanos 5€. Tämä videohedelmäpelit sopii siis sekä isoille pelaajille että pienille.

The Hulk

Marvellin The Hulk on toinen Marvelin sankarilla varustettu peli joka saapui NettiArpa.comin pelivalikoimaan. Nimensä mukaisesti tässä pelissä päähahmona on vihreä jättiläinen eli Hulk, jota ei kannata hermostuttaa :)

Aivan kuten elokuvissa Hulk laittaa paikkoja uuteen uskoon myös tässä hedelmäpelissä, ja mitä enemmän tuhoa saat aikaiseksi bonuspelissä, sitä suuremman voiton saat. Bonuspeliin pääset pyöräyttämällä esiin kolme ydinräjähdyksen kuvaketta.

Myös The Hulk on 25 linjainen peli ja minimi sekä maksimipanokset ovat samaa luokkaa spiderman pelin kanssa.

Spiderman ja The Hulk videohedelmäpelit